Mogelijkheden

niet van toepassing

Je kunt hulp aanvragen voor activiteiten op het gebied van onderwijs, sport, en cultuur.

Denk bijvoorbeeld aan peuterwerk, gymkleding en schoolmaterialen, maar ook voor zwemmen of een uitje naar een attractiepark of bioscoop is een bijdrage mogelijk.

Leergeld Salland helpt ook met een bijdrage voor contributie voor sport, scouting of muziek. Want kinderen die sporten zijn gezonder en maken nieuwe vriendjes. Muziekles helpt kinderen om hun creativiteit te ontwikkelen.

Wil je iets aanvragen maar je weet niet of het voor vergoeding in aanmerking komt? Overleg dan even met ons. We proberen zoveel mogelijk aan je wensen tegemoet te komen. Per jaar is een vast bedrag beschikbaar per kind.

We betalen altijd rechtstreeks aan de school, club of vereniging. Wij kennen vergoedingen toe vanaf de datum van je aanvraag. We vergoeden dus geen kosten achteraf. Je kan dus het beste eerst je aanvraag indienen, voordat je jezelf inschrijft bij een club of vereniging.

De mogelijkheden zijn afhankelijk van de leeftijd van uw kind(eren). Leergeld Salland biedt te allen tijde maatwerk. In het gesprek met de intermediair worden de voorwaarden aan je uitgelegd.