Doe mee

niet van toepassing

Laat kinderen meedoen! Leergeld Salland ondersteunt kinderen (0 tot 18 jaar) die woonachtig zijn in de gemeente Raalte van ouders met een laag besteedbaar inkomen, omdat ze vindt dat alle kinderen mogen meedoen. Denk hierbij aan ondersteuning door middel van schoolmaterialen of muziekles. We vinden het belangrijk dat elk kind echt kan meedoen. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat elk kind kansrijk is en kennis, vaardigheden en eigenwaarde ontwikkelt.


Doe mee als vrijwilliger


Zet je in voor de mensen in jouw omgeving. Leergeld Salland is altijd op zoek naar betrokken vrijwilligers. Wil je helpen, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06 82 95 23 33 of per e-mail via coordinator@leergeldsalland.nl.

Doe mee als donateur


Donaties zijn van harte welkom. Neem contact op met Carola Beumer, coördinator, telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06 82 95 23 33 of per e-mail via coordinator@leergeldsalland.nl

Periodieke gift

Door elke maand een vast bedrag te geven, kunnen we beter bouwen aan Leergeld Salland. Het geeft ons de mogelijkheid om met meer zekerheid kinderen te helpen.

Geef een gift:

  1. Download de overeenkomst via de link
  2. Vul hem in en mail naar info@leergeldsalland.nl

Eenmalige gift

Je kan een eenmalige gift geven door zelf een donatie over te maken
op rekeningnummer NL27 RABO 0103 7667 74 ten name van Stichting Leergeld Salland.

We hebben een ANBI status. Daardoor kan je jouw gift aftrekken van de belasting tijdens de belastingaangifte.

Fiscaal nummer: 851.468.184.L01
KvK nr: 54860563

Online donatie

Een online donatie is ook direct mogelijk. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding. Je wordt dan doorgeleid naar de website geef.nl. Kies een bedrag en maak een keuze uit de betaalmogelijkheden.

ONLINE DONEREN

Doe mee als Partner


Werk mee aan de toekomst van kinderen. Leergeld Salland is altijd op zoek naar partners. Partners kunnen bedrijven, instellingen, clubs of particulieren zijn, die via een financiële bijdrage, producten en diensten hun steentje willen bijdragen.

Bel naar 06 82 95 23 33 om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken. Of mail naar coordinator@leergeldsalland.nl.