Doe mee met de Sallandse Wandelvierdaagse!

niet van toepassing

Tijdens de herfstvakantie kun je mee wandelen met de speciale Kidsroute van de Sallandse Wandelvierdaagse (SW4D) in Raalte. Of spelen op het plein, kennismaken met sportverenigingen of knutselen. Er is een heuse SW4D-teletijdmachine aanwezig!

De Kidsroute is de kortste route van de Sallandse Wandelvierdaagse (8 km) en is speciaal gericht op kinderen. Deze Kidsroute gaat door het dorp en er zijn onderweg speciale plekken waar (sport)verenigingen zich presenteren.

Van dinsdag tot en met vrijdag zijn de jonge deelnemers al vanaf twaalf uur welkom op de Domineeskamp om daar te spelen en te knutselen. Na een gezamenlijke start wordt er 8 kilometer gewandeld, tot ongeveer half vier. De kinderen en hun begeleiders krijgen onderweg natuurlijk wat te eten en te drinken.

Om mee te doen aan de Sallandse Wandelvierdaagse heb je te maken met inschrijvingskosten. Kinderen die bekend zijn bij Leergeld Salland kunnen nu gratis deelnemen aan de Kidsroute.

Vanaf 27 september kun je een vrijkaartje voor de Kidsroute van de SW4D ophalen op ons kantoor op woensdag- of donderdagochtend tussen 09:00 – 12:00 uur (Zwanenwoerd 1A, 8102 BE Raalte). Loop je gezellig een dagje mee?

De Sallandse Wandelvierdaagse is op 24, 25, 26 en 27 oktober 2023.


Leergeld Salland – doe mee met de Sallandse wandelvierdaagse